Afrim Muciqi - Ne Po Ndahemi


ska rensi qfar thon te tjeret
Tverteten e din Zoti un dhe ti
gjith ato vite na mbajti bashk e jona dashuri

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023