Eranda Libohova & Irma Libohova - Te Kerkoj


Te kerkoj ne enderrime deri vone
Neper tinguj e gezime kur mungon
Neper fijet e zemres sime te kerkoj
Te kerkoj e te kerkoj

Ti patjeter do te kthehesh se me do
Hap dritaren e gezimit dhe me zgjo
Kam besim te zemra jote dhe shpresoj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024