Adem Ramadani - Mora Fjalë


Qou Adem
Qou po t'thojn zoqt e malit dhe bilbilat
qou Adem
Po thojn lulet trandafilat
Qou Adem
Po thon kangat thon dhe trimat
Qou Adem
Qou shpej

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023