Vaçe Zela - Rrisim Jetën Tonë


Hyj dhe unë mes tyre
Shtoj një fjalë, një këngë
Është kjo këngë për jetën
Për ty Shqipëri
Për ty Shqipëri moj nanë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022