Arilena Ara - Murderer


Ka dashni,
por është toksike.
Ai është i rrezikshëm
Ai tërheq si magnet.
Të josh, të puth
dhe pastaj të vret

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022