Elgit Doda - TL (Toxic Love)


Xhelozinë që ti e ke
dhe fjalën e fundit
për mua ti e the
Më thua ''S'të dua!''
''Të urrej!''
E prapë këtu je...

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024