Halil Xani - Shumë Degë Në Një Trung


Ilirida si s'më njeh
Me Kosovën këtu rrimë
Kemi pranë dhe Qamërinë
Me Plavë-Gucinë mish e asht
Sa shumë degë,
por një trung bashkë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023