Rudyard Kipling - Në Mundsh


Të rrezikosh, të humbasësh
e prapë t'ia fillosh,
dhe humbjen kurrë
të mos e zesh në gojë...

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022