Alban Skënderaj & Elgit Doda - Parajsa Ime 2 (Per Sempre)


Dhe rritet
dalngadalë
konfidenca
Kur më thua
E jotja jam
Per sempre

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023