Pandora - Ndoshta Neser Nuk Jam Gjall


Ndoshta neser un sjam gjall
Ndoshta qyqja knon mbi varr
Ndoshta dhe ti m'kerkon me mall
E na takoft i madhi Zooot
Do te trregoj ne at booot
Sa kam derdhur loot

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024