Leonardo Da Vinçi - Dhelpra Dhe Sorra


Dhelpëra shumë e uritur,
shkon, dhëmbët duke kërcitur.
Sheh një korb në degë, la,
që këndonte me kra, kra.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024