Ndre Mjeda - Gjuha Shqype


E njat tok' që je tue gzue,
e ke zan' tash sa mij' vjet,
shqiptaria, që mbet mblue
sot nën dhe, edhe shqip flet.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021