Eli Fara - Hajde Vere Shitese


Qortimet tende nuk i ndjej
Dhe vere do pi un sa te shuhem
Jam beqare do ta djeg
Premimet tende nuk me duhen

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021