Vehbi Kikaj - Dy Shitese Te Luleve


Zbresin n'qytet në mëngjes
Të shesin lule me vesë
Dhe sytë i kanë si lulet
Dhe fjalët si puhia kur ulet

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024