Eli Fara - Rruges I Trishuar


Kushedi ku fshihet
A përqafohet
Apo do të kthehet
Dhe do pendohet
Djali në vetmi
Vajzën e kërkon

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022