Jonida Maliqi - Jam Bërë Si Ti


Unë jam bërë si ti
Jam bërë si ti
Dhe kur flas si ti
Dhe kur qesh si ti
Trupin e kam unë
Shpirtin e ke ti

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023