Flori Mumajesi - Dhemb

Foto katrore


Se më dhemb pa fund, pa fund
Dhe më tremb çdo ditë si je
S'e pranoj dot të kërkoj
Dhe mos të gjej

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021