Selmo - Tu Pi


Po shprehi ndjenjat!
Smuj mi shpreh ma mir se nletra.
Najher don me fol dhe zemra!
Kush e di si ndihet mrena.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022