Sidrit Bejleri - Premtim


E kur rrudhat ballit
Dhe thinjat të kenë dalë
Në vallëzim shpirtrat
As koha mos t'i ndalë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023