Ardit Gjebrea - Jon


Dhe sytë i kish aty
Gjithë Shqipëria
Ajo dinte si duronte
Po i shkuleshin filizat
Deti u bë mal me njerëz
E toka det me lot

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021