Irkenc Hyka - Asaj


Erdhe ti
More sytë e mi
Zemra nisi të dojë
Jemi bashkë
Në diell dhe në shi
Sido jeta të shkojë

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023