Michael Jackson - Thënie


Nëse vjen në botë duke
ditur se të duan dhe
ikën duke ditur të
njëjtën gjë, atëherë
çfarëdo që ka ndodhur
ndërkohë, ia ka vlejtur.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023