Teuta Selimi - Ja Fala


Takoje, nga unë bani t'fala
Thuaj gabimet ia fala
Thuaj se për ty kam qa
Tregoj se për ty po vuaj
Se po ikin ditë dhe muaj

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023