Shkumbin Ismaili - Vetëm Ti


Jetës sime vetëm ti...
Vetëm ti i dhe kuptim
E pushtove zemrën time
Veç me një shikim

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2023