Ardit Gjebrea - Jon


Jon, ky emër marrë nga deti
Jon, me këngë vale tund djepin
Jon, dhe ti ja ndjeve aromën
Ta kesh për jetë me vete

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021