Alban Skënderaj & Dj Sardi - Imagjino

Foto katrore


Nuk të buzëqesh gjithmonë
Ndonjëherë dhe të trishton
Ndonjëherë të le pa gjumë
dhe pastaj të qetëson

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021