Selmo - Tu Pi


Yesss, dhuratë për mu
Mendoj ti je bo për mu
Ndoshta jom dhe tu gabu
Po prap ja vlen me e provu

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022