Ismail Kadare - Ti Dhe Hëna


Hëna shpejt do të zhduket
Dhe netët do të mbeten pa të
Kurse ti në ëndërrimet
e mia përjetë, perëndim
s'do të kesh kurrsesi

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2024