Francesko Petrarka - Thënie


Unë nuk besoj se ka gjëra
aq të vështira dhe aq të
rrezikshme sa një i
dashuruar ose një e
dashuruar vërtet të mos i
marrë përsipër e të mos
ua dalë mbanë.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022